Jobandtalent är det enklaste sättet att upptäcka lokala jobb och talanger

Läs Mer

Om Oss

Ledare inom jobbmatchning

Jobandtalent grundades år 2009 av Juan Urdiales och Felipe Navio och är baserad i Madrid. Jobandtalent är världens ledande arbetsmarknad, med en unik arbetsmatchningsteknik och nya personalstyrningstjänster. Hittills har Jobandtalent lockat mer än 10 miljoner registrerade användare och över 450 000 nya användare går med varje månad, alla via mobilen.

Vi strävar efter att demokratisera talang och utrota arbetslösheten genom att riva ner alla barriärer för jobbsökning och anställning . Med kombinerade meddelanden, anställningsfunktion inuti appen, personal- och lönealternativ samt en big data-matchningsteknologi som utvecklats av ett team av dataforskare och ingenjörer, minskar Jobandtalent radikalt tiden att hyra och garanterar kvalitet på ett roligt och engagerande sätt.

Genom Jobandtalent, hittar jobbet nu dig.

Vad som gör oss unika

Konstant global tillväxt

 • Vi är verksamma i 6 Länder

  Vi fortsätter med vår globala expansion och har nu jobbbjudanden i Storbritannien, Spanien, Tyskland, Sverige, Mexiko och Colombia.

 • Ledare i Betydelsefulla Städer

  Vi är ledare på att publicera jobb i viktiga internationella städer (London, Madrid, Barcelona, Mexico City och Bogota)

 • Över 10 miljoner Användare

  Över 10 miljoner registrerade användare litar på att vi ska hitta det rätta jobbet för dem.

 • Mer än 150,000 Företag

  Vi erbjuder både stora och små företag en enkel plattform att hitta dem rätta talangerna för just deras företag.

 • Anställ på några minuter

  Att göra anställningsprocessen enklare och smidigare är vår högsta prioritet, det är därför vi erbjuder företag möjligheten att hyra på bara några minuter. Vi ansvarar över kontrakt samt hanterar löner åt dem.

 • Uppdaterade Rekommendationer

  Tack vare vår jobbmatchningsteknologi kan vi i realtid rekommendera rätt jobberbjudanden till kandidater och dem rätta kandidaterna till företag, vilket gör processen både snabbare och effektivare.

Hur Jobandtalent fungerar

Innovation för alla

Vårt Uppdrag

Vi strävar efter att demokratisera talang och utrota arbetslösheten genom att riva ner alla barriärer för jobbsökning och anställning. Under en lång tid var arbetssökande avskräckta av den monotona och långa processen av att söka och ansöka jobberbjudanden via dem traditionella metoderna. Vi såg ett sätt att göra denna tidskrävande verksamhet effektivare för såväl sökande som företag. Med vår unika jobbmatchningsportal har vi uppfunnit ett nytt sätt att söka jobb via, vilket gjort att de rätta jobben kan hitta de rätta kandidaterna.

För både företag och småföretagare, har Jobandtalent tagit bort hinder för hela anställningprocessen. Vi erbjuder jobbannonser gratis, chattfunktion med potentiella anställningar, och vi tar även hand om personal, anställning och lön. Jobandtalent gör det möjligt för arbetssökande och företag att ägna sin tid till det arbete de älskar, inte det pappersarbete de avskyr.

Vår Algoritm

I hjärtat av Jobandtalent ligger vår innovativa algoritm utvecklad av vårt team av dataforskare och ingenjörer. Denna teknik kombinerar olika algoritmer som interagerar inlärning till en rangfunktion, och introducerar även maskininlärningstekniker för att finjustera matchningarna. Vår algoritm lär sig utav användarna och deras interaktion med plattformen. Vi mäter effektiviteten i vår teknik med en egen skapad branschprestationsmått: ATR (Application Through Rate), som mäter hur många applikationer algoritmen genererar per arbetsvy.

Vår algoritm fungerar som en virtuell rekryteringskonsult som analyserar hundratusentals arbeten och föreslår lämpliga lediga platser med hänsyn till våra kandidaters preferenser och professionella profiler. Jobandtalent är i grund och botten som en virtuell head-hunter, fast utan kostnaden.